Sporten binnen anderhalve meter

Nog altijd gelden er protocollen en richtlijnen waar we ons aan hebben te houden ter voorkoming van mogelijke verspreiding van het cornonavirus. Maar we gaan langzaam terug naar normaal.

Per 5 juni gelden er versoepelingen voor binnensporten. Er mag met een maximum van 50 personen worden gesport. Buiten de baan geldt de 1,5 meter regel. Binnen de blauwe lijnen, dus tijdens het badmintonnen, komt deze regel te vervallen. Dit houdt in dat er naast singles ook weer mix en dubbels gespeeld mogen worden.

Vooraf reserveren via de “reserverings-app” blijft verplicht. De beschikbare capaciteit is opgeschroeft. Heb je je aangemeld, maar kun je door omstandigheden toch niet komen, annuleer dan je inschrijving. Hoe? Direct na inschrijving ontvang je in je mailbox een bevestigingsmail op het door jou opgegeven adres. Deze mail bevat de knop “antwoord bewerken”. Alleen op deze manier kan jouw plek weer worden vergeven aan iemand anders.

(eventueel pagina verversen voor de meest actuele stand)

Iedere 1e vrijdag van de maand hebben we onze zg. “inloopavond”. Door de aangekondigde versoepelingen hebben we deze 1 week verschoven. Ken je in jouw omgeving potentiële nieuwe leden, laat ze eens langskomen voor een gratis kennismaking. Van 19:00 tot 20:00 uur is er een groepsles. Spelers met badmintonervaring zijn welkom vanaf 20:30 uur. Vooraf inschrijven via de reserverings-app is ook voor hen verplicht o.v.v. “introductie”.

Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden, maar vermijd drukte. De kantine is geopend tot uiterlijk 22:00. Komende vrijdag staat er vanaf 21:30 uur voor jullie een gratis drankje klaar in de kantine.