Gezelligheid en fanatisme gaan hand in hand samen

Je hebt badmintonclubs en badmintonclubs. De ene club is de andere niet en elke club heeft toch wel zo’n beetje z’n eigen kenmerken. Net zoals bij andere sporten zijn er in het badminton topclubs en gezelligheidsverenigingen te onderscheiden. Kenmerkend voor WSV is dat het niet zondermeer is in te delen bij één van beide categorieën.

Op de vrijdagavond, onze vrije speelavond, vloeien alle kwaliteiten naadloos in elkaar over, zonder dat het ten koste gaat van het speelplezier.

Door af te hangen op het labelbord speelt iedereen met iedereen en later op de avond, als de gelegenheid zich voordoet, is er de mogelijkheid om elkaar uit te dagen in een single-partij. Na afloop ontmoet je elkaar in de kantine om samen nog even bij te praten.

WSV Badminton heeft dit seizoen 4 seniorenteams in competitie. 2 daarvan komen uit in de competitie van Badminton Nederland Regio Centrum. Andere teams zijn vertegenwoordigd in de ARC, de Apeldoornse Recreanten Competitie. Er wordt een felle, doch sportieve strijd geleverd om de clubkleuren te verdedigen. Die gedrevenheid, dat fanatisme, maakt het dan ook leuk om eens een wedstrijd te bezoeken.

We beschikken over een actieve toernooicommissie, die regelmatig gezelligheidstoernooien organiseert. In maart, na afloop van de districtscompetitie, worden de clubkampioenschappen gehouden en begin juni BART en het Apeldoorn Open.

Maar ook buiten de lijnen is er genoeg te doen. We beschikken immers over een eigen accommodatie en samen zullen we de boel draaiend moeten houden. Vele handen maken licht werk. Als lid van WSV Badminton wordt dan ook van je verwacht dat je je beschikbaar stelt voor de diverse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld zaalwacht, bardienst of schoonmaakwerkzaamheden.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis kennismaking. Kom eens een shuttletje slaan en de sfeer proeven. Neem contact op met Jan Ilbrink (tel. 055 – 5 402 802 / 06 2282 3968)  en informeer naar de mogelijkheden. Pas na 4 weken besluit u of u echt lid wordt. Badmintonervaring is niet vereist.