Marketing

Marketing is een breed begrip. Op diverse manieren proberen we het “product” WSV Badminton onder de aandacht te brengen bij het publiek. In het beleidsplan staan de basisdoelstellingen beschreven, maar in de uitvoering speelt ieder lid een rol. Ook jij!

Bij marketing richten we ons op de zg. 4 P’s.

Product
WSV biedt badminton voor verschillende doelgroepen: competitief, 100% recreatief en recreatief met een competitieve inslag. Op het gebied van jeugdbadminton zijn we een vereniging met ruime ervaring en bieden we kansen om door te groeien. De minimum leeftijd die we hanteren is 8 jaar. Een maximum leeftijd kennen we niet. Badminton is namelijk een sport voor iedereen: jong en oud. Er kan gedurende het hele jaar worden gespeeld. Naast badminton organiseren we gedurende het seizoen diverse activiteiten.

Onze samenwerking met verenigingen in de regio zal competitiespelers stimuleren in hun persoonlijke groei en geeft WSV de kans om talent te behouden.

Plaats
WSV beschikt over een eigen accommodatie. De sporthal is in gebruik sinds 2004. We kunnen beschikken over 10 badmintonbanen, 4 ruime kleedkamers en een gezellige kantine.

Prijs
De contributie voor spelende leden is opgebouwd uit een basiscontributie, een verplichte bondsbijdrage en een eventuele competitiebijdrage. Deelname aan interne activiteiten is gratis. Deelname aan officiële (externe) toernooien is voor eigen rekening.

Middels sponsoring en andere vormen van samenwerking genereren we extra inkomsten.

Interesse in sponsoring, adverteren of samenwerking? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Maak gebruik van de commerciële kracht van de afdeling badminton of onze omni-sportvereniging.

Sponsoren gezocht ?
Nee, beter… Vereniging aangeboden !

Promotie
Ieder positief verhaal, elke uitstraling van enthousiasme en plezier is promotie voor de sport en onze afdeling. Maar verwijs niet alleen naar de website, geef ook ons visitekaartje af als geheugensteuntje. Via het bestuur kun je in het bezit komen van een aantal kaartjes, want het werven van nieuwe leden is onze gezamelijke verantwoordelijkheid. We rekenen op jullie medewerking.

Ook op andere fronten zullen we proberen om leden te werven. Zo biedt WSV Badminton o.a. clinics aan tijdens de “Sport van de Maand”, een initiatief vanuit de gemeente Apeldoorn. Via school kunnen leerlingen zich hiervoor aanmelden. Deelname is gratis.

Heb je zelf leuke ideeën om leden te werven, laat het ons weten.

Tot slot. Mocht je ergens minder tevreden over zijn, meld dit dan niet publiekelijk, maar neem contact op met het bestuur.

“Alleen goede reclame is reclame.”