Clubkampioenschappen Junioren 2019

Het wedstrijdschema voor de clubkampioenschappen voor junioren is bekend.

De kwalificaties vinden plaats op 3, 7 en 10 april. De finales worden gespeeld op zondag 14 april.

Het opstellen van een schema is altijd een flinke puzzel. Wedstrijden zijn ingepland op woensdagen tussen 16:45 uur en 19:15 uur, waarbij we rekening hebben gehouden met de ontvangen reacties. De wedstrijden op zondag staan ingepland vanaf 9:30 uur. Kom je toch een foutje tegen geef dit door via jeugdcommissie.badminton@wsv-apeldoorn.nl. Ben je “vergeten” om door te geven dat je toch niet kunt op een bepaald tijdstip, dan zal je zelf iets moeten regelen. Zorg ervoor dat je minimaal 10 minuten voor je wedstrijd speelklaar aanwezig bent in de zaal. De vermelde tijden zijn richttijden. Wedstrijden kunnen altijd uitlopen.

Iedereen is ingedeeld voor de single. Kwalificatiewedstrijden worden gespeeld in poules. We hebben rekening gehouden met sterkte en ervaring. Sommigen hebben aangegeven ook te willen dubbelen.

Voor iedere wedstrijd zijn tellers nodig. Speel je geen wedstrijd dan kan je dus ook worden gevraagd om de stand bij te houden. Ook ouders kunnen hierbij helpen. Een groot aantal spelers is niet ingedeeld op woensdag 10 april, maar het zou fijn zijn als jullie wel komen om te assisteren.

We wensen iedereen fijne, sportieve en leerzame clubkampioenschappen toe. Breng het geleerde in de praktijk. Heb je vragen dan kun je terecht bij één van de trainers.

Klik hier om naar het schema te gaan.