Sport- en Cultuurdag voor unieke mensen

Op zaterdag 6 april 2019 vindt het evenement Sport & Cultuurdag voor Unieke Mensen plaats in het Kristal (Distelvlinder 200) in Apeldoorn.

Heb je wel of geen beperking, iedereen is welkom om het mooie aanbod te komen bekijken en mee te doen. Er zijn meer dan dertig clinics/verenigingen voor mensen met een beperking vertegenwoordigd. Deelname is gratis.

Ook wij zijn net als vorig jaar aanwezig. Inmiddels draait binnen WSV een pilot voor G-badminton. De ervaringen en de successen willen we graag delen.

Naast al het mooie sport- en cultuuraanbod, vindt op het evenement een politiek debat plaats. Mensen met een beperking en begeleiding gaan over de onderwerpen sport en cultuur in debat met vertegenwoordigers van politieke partijen. Debatleider is Herman Waagmeester.