In januari is badminton “Sport van de Maand”.

Sport van de maand bestaat ruim 20 jaar en is dé manier voor basisschoolkinderen om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sporten en sportverenigingen uit de omgeving van Apeldoorn. Door deel te nemen aan verschillende sporten kunnen ze ontdekken welke sport het beste bij hen past. Via de website van Accres konden kinderen uit groep 6, 7 en 8 zich hiervoor aanmelden. Maar het kan nog eenvoudiger.

U kunt uw zoon of dochter rechtstreeks aanmelden via junioren.badminton@wsv-apeldoorn.nl. Ze hoeven in dat geval geen persoonlijke account aan te maken. U betaalt ook geen inschrijfkosten. Deelname is daarmee volledig gratis en vrijblijvend. Het enige dat we verlangen is 100% inzet, zweetdruppels en een glimlach. Leenrackets zijn aanwezig.

In 4 lessen gaan we de kinderen proberen enthousiast te maken voor het badminton. In sneltreinvaart behandelen we diverse aspecten van het badminton. Met oefeningen, spelletjes, tips en trucs maken we ze racketvaardiger. Ze zullen merken dat ze betere controle krijgen over racket en shuttle. Het plezier zal toenemen. Na 4 weken bieden we kinderen de mogelijkheid om lid te worden van onze vereniging.

Er wordt getraind op woensdag van 16:45 uur tot 18:00 uur. De eerste les is op 10 januari 2018.