Bestuursmutaties

Op maandag 13 november heeft Peter Nanninga tijdens de ledenvergadering van de afdeling badminton de voorzittershamer officieel neergelegd. Het was al lange tijd bekend dat hij zou stoppen, maar gisteren was het dan eindelijk zo ver. Een opvolger is gevonden in de persoon van Johan Verbraak. Per 1 januari zal Johan de functie van afdelingsvoorzitter formeel overnemen.

In mei 2004, het jaar dat we verhuisden naar het huidige complex, nam hij het voorzitterschap over. In eerste instantie ad-interim, maar vanaf mei 2005 “full-time”. Als we dan gaan rekenen dan is Peter dus al 13 jaar afdelingsvoorzitter.

In de speech haalde Henk Kat, kort daarvoor zelf tot zijn eigen verrassing geridderd in de “orde van de Stierenvechters”, herinneringen op. Verhalen van de tijd aan de Meerzorg en anekdotes over bitterballen en ingepakte Libelles.

In zijn eigen dankwoord benadrukte Peter het belang van vrijwilligers. Alleen samen houden we de afdeling draaiend. Laten we dat volhouden en daar trots op zijn.

De voorzittershamer legt hij neer. maar hij is nog niet van plan het racket in de kast te leggen. We zullen hem nog regelmatig in de zaal zien. “Peter. Namens de afdeling badminton, maar ongetwijfeld ook namens vele anderen binnen de OMNI: Bedankt !”