Hervatting competitie

Tijdens de persconferentie op dinsdagavond 25 januari werden versoepelingen aangekondigd.

Aan de versoepelingen voor de sportsector zijn wel een aantal voorwaarden gesteld. Iedereen van 18 jaar en ouder dient een geldig coronatoegangsbewijs te tonen en de anderhalve meter moet bij het verlaten van de baan worden gewaarborgd. Daarnaast mag de horeca op sportaccommodaties slechts tot 22.00 uur open zijn en het publiek moet voor die tijd de sporthal verlaten. De nieuwe maatregelen gaan woensdag 26-1 in en duren zes weken. Over drie weken is er weer een nieuw meetmoment.

Badminton Nederland heeft de wedstrijden in de bonds- en jeugdcompetitie opnieuw ingepland. De competitie loopt nu door tot eind maart. Speelschema’s vind je op www.toernooi.nl . Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden. Ten aanzien van de hervatting van ARC is nog geen informatie beschikbaar.