ALV / Nieuwjaarsreceptie

De aangescherpte corona maatregelen zijn duidelijk zichtbaar op ons sportpark aan de Voorwaarts. Geen toeschouwers op het complex, vanaf 20.00uur geen clubhuis activiteiten en regelmatig scannen van de QR code bij de ingang van de sporthal. Wij hopen dat de regels weer snel worden versoepeld maar met het hoge aantal besmettingen verwachten wij dat dit nog niet snel zal gaan gebeuren.

De aangescherpte regels en de verwachting dat deze nog wel even zullen blijven, hebben consequenties voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 29 november en de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2022.

Wat is er wel mogelijk met aangescherpte maatregelen? 
De ALV kan fysiek niet doorgaan op maandag 29 november omdat deze na 20.00uur zal plaatsvinden. De te bespreken agendapunten vinden wij niet geschikt voor een online ALV. Wij hebben daarom besloten om de ALV te verplaatsen naar zondag 19 december om 10.00 uur in het clubhuis. U bent dan fysiek welkom op vertoon van uw QR code. Tijdens deze ALV zal na 5 jaar de algemeen voorzitter en bestuurslid portefeuille Beheer afscheid nemen.  Voor de rol van algemeen voorzitter is er een kandidaat gevonden, Mark Meyer. Voor de portefeuille beheer heeft zich nog geen kandidaat gemeld. Wellicht kent u, of bent u, iemand die ……, meld u dan aan! 

Mochten de Corona regels verder worden aangescherpt zodat een fysieke vergadering niet mogelijk is, dan zal er alsnog een online vergadering worden gehouden op zondag 19 december. Wij vinden dit heel vervelend, maar hopen ook dan op uw deelname. Over de online deelname volgt indien nodig meer informatie.

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door
Gezien de onzekerheid en de huidige maar ook mogelijke toekomstige maatregelen vinden wij het niet verstandig om de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2022 te organiseren. De nieuwjaarsreceptie is altijd een druk bezochte bijeenkomst en wij willen geen risico’s lopen met betrekking tot gezondheid. Daarnaast willen wij teleurstelling voorkomen door de nieuwjaarsreceptie op het laatste moment af te moeten zeggen. Natuurlijk zullen wij de nieuwjaarsreceptie zo snel mogelijk organiseren als mogelijk.

Het zijn weer onzekere tijden en dat zorgt voor vervelende beslissingen. Wij rekenen op uw begrip en hopen u snel in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Algemeen Bestuur Omnisportvereniging WSV