Update corona maatregelen

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas raken deze maatregelen ook onze club. De volgende maatregelen zijn van kracht:

 • Publiek is niet welkom bij trainingen en wedstrijden.
 • Er is één ingang voor alle binnenruimtes. Dit is de zijdeur voor de metalen trap. Hier kan je zowel naar de kleedkamers, als de toiletten, de zaal en de kantine.
 • Ben je 18 jaar of ouder en wil je gebruik maken van de binnenruimtes zoals de kleedkamers, toiletten, secretariaat of de zaal? Dan zal in het weekend je QR-code worden gescand bij de ingang. Bij een geldige QR-code krijg je een stempel op je hand zodat je maar eenmalig gescand hoeft te worden. Vrijwilligers zoals trainers, leiders/coaches, barvrijwilligers, wedstrijddiensten ed. die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven niet te worden gescand.
 • Van maandag tot en met vrijdag ligt de verantwoording voor de controle van de leden/sporters bij de afdelingen, zij kunnen de trainers/coaches verzoeken deze controle uit te voeren.
 • Wil je naar de kantine en ben je 18 jaar of ouder dan moet ook de QR-code worden gescand bij de ingang. Iedereen onder de 18 jaar kan zonder QR-code naar binnen.
 • De kantine sluit om 20.00 uur en ingeplande vergaderingen kunnen vooralsnog doorgaan. Het heeft de sterke voorkeur om vergaderingen online te organiseren en zo min mogelijk fysiek bij elkaar te komen.
 • Per vereniging  kan de uitvoering  verschillen. Alle verenigingen doen hun best om de maatregelen goed in te vullen. Respecteer dat en volg de regels. Gebruik daarbij ook je gezonde verstand. Natuurlijk blijven de basisregels gewoon gelden:
  –          Was vaak en goed je handen.
  –          Houd 1,5 meter afstand.
  –          Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  –          Zorg voor voldoende frisse lucht.