Oprichting sociaal contributiefonds

35% van onze leden heeft inmiddels gereageerd. Leuke en positieve reacties op “Een cadeautje voor jou als dankjewel”. Je kunt tot 1 oktober gebruik maken van dit aanbod. Check je mailbox of de website en reageer op tijd als je dit nog niet hebt gedaan.

We kondigden eveneens aan dat we aan de actie een maatschappelijk doel wilden verbinden. Het betreft de oprichting van een sociaal contributiefonds.

Sociaal contributiefonds
Als afdeling zijn we financieel gezond. Het stilleggen van alle activiteiten als gevolg van het coronavirus heeft onze omnivereniging geraakt, maar daar komen we wel weer bovenop. Langzaam terug naar normaal.

Met de oprichting van een sociaal contributiefonds willen we juist een “reservepotje” aanleggen. Een vangnet. We willen voorkomen dat kinderen, maar ook volwassenen, hun lidmaatschap bij onze badmintonvereniging gedwongen moeten opzeggen omdat de financiële draagkracht daarvoor is afgenomen. We kunnen onder voorwaarden een tegemoetkoming geven in de kosten wanneer andere instanties daarin niet voorzien. Dit wordt dan betaald vanuit ons gezamenlijke contributiefonds. Ook nieuwe leden kunnen we een tegemoetkoming aanbieden in de kosten.

We maken sporten niet gratis, maar verlagen de drempel om lid te worden, of te blijven, van onze club.

Steun het initiatief
Bestel online via onze verenigingspagina extra loten van de Grote Clubactie à € 3,00 per stuk. 80% van de opbrengst vloeit terug naar de afdeling en storten we in het sociaal contributiefonds.

Sta je achter het initiatief, maar wil je geen extra loten kopen, dan mag je ook rechtstreeks doneren door een bedrag over te maken op NL 71 RABO 0300 8323 46 t.n.v. WSV Apeldoorn o.v.v. “sociaal contributiefonds”. In dat geval gaat 100% naar dit goede doel, maar maak je geen kans op één van de 300.000 prijzen.

Met sportieve groet en dank je wel,

Bestuur WSV Badminton
Annette, Bryan, Henk, Jan en Johan