Een cadeautje voor jou als dankjewel

Als dank voor jullie steun, begrip en het vertrouwen in de afgelopen periode ligt er een cadeautje voor je klaar. Een cadeautje met een waarde van € 15. Gelijktijdig koppelen we aan de actie een maatschappelijk doel. Hierover later meer.

Als gevolg van het coronavirus ging in maart het complex op slot. Geen trainingen of vrije speelmomenten. Geen clubkampioenschappen voor onze jeugd. Geen BART en geen Apeldoorn Open.

Als zaalsport mochten we per 1 juli weer langzaam beginnen, mits de regels ter voorkoming van mogelijke verspreiding van het virus werden nageleefd. Jeugdtrainingen werden hervat met een uitgestelde slotactiviteit die meer leek op een reünie. Onze G-badmintonners kwamen weer “gewoon geweldig gezellig” een shuttle slaan en middels Zomerbadminton hebben we onze deuren opengezet voor leden en niet-leden. Zelfs de bondscompetitie is weer gestart en vertegenwoordigen onze teams de clubkleuren in de regio.

Langzaam terug naar normaal. Normaal? Het blijft vreemd en het virus is nog niet verslagen. Volg de adviezen op vanuit het RIVM. Houd een gestrekte racketlengte afstand. Blijf thuis bij klachten. Samen tegen corona! Ook op de sportvereniging.

Namens WSV Badminton bieden we je als cadeautje 5 gratis loten van de Grote Club Actie 2020 aan. Hiermee maak je 5x kans op één van de 300.000 prijzen. Een hoofdprijs van € 100.000, een auto, reischeques, mini-cruises, toegangsbewijzen of cadeaubonnen. 

Wat moet je doen? Check je mailbox en reageer voor 1 oktober a.s.

Met sportieve groet en dank je wel,

Bestuur WSV Badminton

Annette, Bryan, Henk, Jan en Johan

(Was je wel lid in het seizoen 2019-2020 én ben je nog steeds lid, maar heb je geen mail ontvangen, dan hebben we waarschijnlijk je verkeerde e-mailadres. Geef je wijziging door via ledenadministratie.badminton@wsv-apeldoorn.nl )