Trainingen en competitie

In september beginnen de trainingen weer en gaan we ons opmaken voor de competitie. Zoals het er nu naar uitziet, gaan alle competities gewoon door. Wel moet er rekening gehouden worden met maatregelen die verspreiding van het corona-virus moeten voorkomen.

Bij iedere vereniging zijn er andere protocollen. We hopen dat we bij WSV en bij de uitwedstrijden de kleedkamers en douches kunnen gebruiken. Hoe de status hiervan half september bij ons, maar ook bij andere verenigingen is, weten we helaas nog niet. Enkele verenigingen hebben ons al wel te kennen gegeven dat hun horecagelegenheid niet open is. Van andere verenigingen hebben we officieel nog niets gehoord.

Als je zelf bezwaren hebt met betrekking tot het spelen van wedstrijden i.v.m. de situatie rondom corona, dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk. In principe zijn we als vereniging verplicht om deel te nemen aan de wedstrijden, maar we kunnen ons goed voorstellen dat er eventueel problemen zijn. Indien er veel bezwaren of praktische problemen zijn, dan zullen we dat in ieder geval melden bij de bond en kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Registratie via de app
Vanwege de corona-maatregelen is het nog steeds verplicht om je via de site aan te melden. Daarnaast dien je je, indien van toepassing, bij de Technische Commissie af te melden met opgave van reden. Het niet-aanmelden wordt dus door de TC niet geregistreerd en niet automatisch gezien als afmelding.

Meer weten? Neem contact op met de Technische Commissie (Roy, Wiljo en Marcel)

Probeer de 1,5 meter te handhaven.

Samen gaan we het maken.

Ook de ARC-verenigingen gaan de app inzetten voor de registratie op vrijdagavond. Het formulier is hierop aangepast.