Langzaam terug naar normaal

Nee, zover is het nog niet. Maar voor wat betreft de speeltijden geldt er wel een wijziging per augustus.

De mogelijkheid om op woensdagavond vanaf 19:30 uur te badmintonnen komt te vervallen. De zaal is verhuurd. De vrijdag blijft de vrije speelavond en ook op zondagochtend is er gelegenheid tot vrijspelen. Per 7 augustus traint de G-badminton weer van 19:00 tot 20:00 uur.

Vanaf september beginnen de trainingen weer voor district, ARC en reserves. In verband met covid-19 en het geldende protocol heeft de Technische Commissie besloten om nu al de trainingstijden te gaan hanteren. Je mag voorlopig dus alleen spelen in je eigen trainingsblok. Dit betekent het volgende:

  • maandag 20:00 – 22:30 : competitiespelers ARC 2e klasse (team R3 en R4) en aangewezen reserves ARC
  • dinsdag 19:30 – 21:10: competitiespelers district team 1, 2 en 3 en aangewezen reserves district
  • dinsdag 21:10 – 22:30: competitiespelers district team M1 en ARC 1e klasse (team R1 en R2)

Reserveren via de app is nog steeds verplicht. De maandag en dinsdag is toegevoegd als optie. Voor meer informatie over de trainingstijden, neem contact op met de Technische Commissie.

Probeer de 1,5 meter te handhaven.

Samen gaan we het maken

Annuleren reservering

Bij iedere reservering ontvang je direct een bevestiging in je mailbox. Deze mail bevat de optie “antwoord bewerken”. Mocht je door omstandigheden toch niet kunnen spelen, dan kun je je reservering voor die dag annuleren. Wijzig je keuze en klik op “verzenden”.