Teamsamenstelling junioren seizoen 2020-2021

Tijdens een speciale online-bijeenkomst via Zoom hebben we afgelopen woensdag de competitieteams bekendgemaakt voor het komende seizoen.

WSV J1, O-19 (mix)

Mabel, Anne, Isa, Mark, Wesley en Quinten

WSV J2, O-17 (gemengd)

Eline, Joey, Sem en Teun

WSV J3, O-15 (gemengd)

Romy, Julian, Tycho en Mees


We volgen de berichtgeving vanuit Badminton Nederland over de competitie. Maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Corona-virus kunnen betekenen dat de start van de competitie wordt verschoven.

Tevens hebben we stilgestaan bij de afgelopen weken. We hebben niet kunnen trainen of kunnen spelen. Vanaf juli mag er onder voorwaarden wel weer gesport worden in de hal. Waar normaal eind juni het seizoen stopt, gaan we nu verder met zomerbadminton en AirBadminton

De slotactiviteit is voorlopig verschoven naar 8 juli a.s. Houd de mail in de gaten.