Badmintonnen per 1 juli ?

Donderdag 28 mei jl. kwam het heugelijke nieuws dat we per 1 juli weer de zaal in mogen om te badmintonnen, mits we hierbij de 1,5 meter afstand tussen sporters en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. Het gehele artikel vind je op de site van badminton.nl.

Om één en ander in goede banen te leiden, zoeken we een aantal enthousiastelingen die willen meedenken en meehelpen hoe we dit binnen onze vereniging vorm gaan geven. Stuur een mail naar Henk Kat, bestuurslid algemene zaken, en ga samen een plan en planning maken hoe we weer veilig, m.a.w. volgens de geldende RIVM normen, kunnen badmintonnen.

Behalve badminton in de zaal, hebben we ook ruimte om buiten het nieuwe AirBadminton uit te proberen. De speciale shuttles zijn besteld en we wachten op de levering.