Mick Match draagt WSV een warm hart toe

Mick Match biedt interieuradvies voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Mick Match is interieurontwerp, advies en bouwbegeleiding.

“Je identiteit terugvinden in je woning of werkomgeving is waar Mick Match voor staat,” vertelt Annemieke Malgo. “Belangrijk is dat je je gelukkig en vrij voelt in je eigen huis en dat er een harmonieuze sfeer heerst met een eigentijds interieur. Ruimtes moeten efficiënt en praktisch worden ingericht maar thuiskomen betekent vooral je gelukkig en veilig voelen in je eigen huis of werkomgeving. Een huis is niet alleen waar we leven maar laat ook zien wie je bent.”

Annemieke heeft van jongs af aan interesse gehad in interieur en design. Toch koos ze na de middelbare school voor de modebranche. Ze werkte zo’n twintig jaar bij een bekende modeketen, hoofdzakelijk als areamanager maar ook had ze de eindverantwoordelijkheid voor de presentatie van de kleding in de winkels. In die tijd heeft ze ook jarenlang badmintoncompetitie gespeeld bij WSV en nu haar kinderen groot zijn heeft ze het badmintonnen weer opgepakt, zij het bij ABC Satria. Maar ze draagt WSV nog altijd een warm hart toe. Sponsoring is hier een mooi voorbeeld van.

Een interieur dat past bij wie jij bent, wat jij doet, wat jij belangrijk vindt en wat jij mooi vindt.

MickMatch_Annemieke_Malgo

“De naam Mick Match staat voor het bij elkaar passen en in harmonie brengen van het interieur. Door de wensen van alle bewoners, de omgeving van de ruimte en optimale indeling te combineren in een persoonlijk interieurplan, kom je tot een optimale inrichting. Dus als je geen discussie meer wilt met je partner en je toe bent aan een mooi ingerichte huis. Als je net als in al die woonprogramma’s op TV ook WoW wil ervaren in je eigen huis. Als je verbouwing van je huis of kantoor al klaar is maar je bent nog niet helemaal tevreden over de sfeer, de indeling of andere zaken waar je graag advies in wilt. Ik kan je helpen!”

Ze komt ter plaatse om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en je vragen te beantwoorden zo breed als jij wilt. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis! Kijk op haar website voor meer info : www.mickmatch.com .

Mick Match