Clubkampioenschappen Senioren 2020

De inschrijving voor de WSV Badminton Clubkampioenschappen Senioren 2020 is geopend.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd zich voor dit jaarlijkse clubtoernooi in te schrijven. Jeugdleden die dit seizoen uitkomen in een seniorencompetitie zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ook zullen een aantal jeugdleden door de TC geselecteerd worden en alsnog ook uitgenodigd worden om deel te nemen. Laat deze kans niet voorbij gaan. Dit is de gelegenheid om de onderlinge krachten te meten!

De clubkampioenschappen worden dit jaar op 1 vrijdag en 2 zondagen gespeeld, zijnde vrijdag 28 februari (19:00 – 23:30), zondag 1 maart en zondag 8 maart (09:00 – 18:00). Dit heeft een aantal consequenties :

  • Spelers die uitkomen in categorie A dienen beide zondagen volledig(!) beschikbaar te zijn! Kun je een van de zondagen niet, kun je helaas niet deelnemen.
  • Spelers die uitkomen in categorie B dienen de vrijdag en zondag 8 maart volledig (!) beschikbaar te zijn. Kun je een van de zondagen niet, kun je helaas niet deelnemen.
  • Bij het inschrijven kun je geen beschikbaarheid opgeven.
  • Prijsuitreiking vindt plaats op zondag 8 maart na afloop van alle wedstrijden.
  • Houd rekening met het feit dat je meerdere partijen achter elkaar op de kwalificatiedagen dient te spelen.
  • Op alle drie de wedstrijddagen is geen mogelijkheid tot vrij spelen, tenzij er banen vrij zijn.

Inschrijven gaat via Toernooi.nl. Het reglement en alle details kun je lezen op het reglement tabblad. Lees deze aandachtig door.

Speciale aandacht daarbij voor de regels  4, 15 en 17!

Je mag je inschrijven voor drie onderdelen. Inschrijven (samen met je partner) kan t/m zondag 16 februari 2019 23:59 uur.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je die stellen via onderstaand e-mailadres.

Met sportieve groet,
De Toernooicommissie WSV Badminton
Toernooicommissie.badminton@wsv-apeldoorn.nl