Zomerbadminton bij WSV een groot succes.

De afgelopen maand hebben wij het zomerbadminton geïntroduceerd in Apeldoorn. Tijd om even terug te kijken.

We mogen concluderen dat het een daverend succes is geworden en absoluut voor herhaling vatbaar. Alleen de eerste speelgelegenheid, 3 juli, was de opkomst duidelijk minder. Slechts 4 personen. Reden was dat het Nederlands dameselftal de halve finale speelde op het WK in Frankrijk.

Vanaf 5 juli liep het storm met als topdag 19 juli toen er maar liefst 47 deelnemers geteld werden. Spelers uit o.a. Apeldoorn (Appoldro, ABC Satria, WSV), Vaassen (BC ’70 Veluwe), Epe (BC Epe), Deventer (BC IJsselstad), Amersfoort (BC Amerfoort) en Wezep (Amptmeijer Badminton ’80). Maar ook niet-verenigingsgebonden spelers hebben de weg naar WSV gevonden.

In augustus is er alleen gelegenheid om te genieten van het zomerbadminton op de vrijdagavond vanaf 19:00 uur. Er zijn 6 banen beschikbaar tot 20:30 uur. Vanaf 20:30 uur komen er 4 extra banen bij. Indien nodig zal het afhangbord gebruikt worden en wordt er gespeeld in blokken van 20 minuten.

Er kan gespeeld worden tot 23:30 uur. Hierna kunt u gezellig nog een drankje nemen in de kantine. Deze is vanaf 2 augustus standaard geopend. De barbezetting wordt verzorgd door onze eigen leden.