Seizoensafsluiting G-badminton

In november zijn we vol enthousiasme een pilot gestart met G-badminton. Een proef voor jongeren en volwassenen met een beperking. Maar we willen niet denken in beperkingen. We willen de sportieve uitdaging aangaan en dat is gelukt.

Iedere vrijdagavond om 19:00 uur stond Wilma voor de groep, geassisteerd door vrijwilligers vanuit de afdeling om iedereen op die manier voldoende aandacht te geven. Een vol uur lekker bezig zijn met racket en shuttle. Plezier en een grote glimlach is belangrijker dan winnen.

En gedurende het seizoen zagen we de groep groeien. Niet alleen qua niveau, maar ook voor wat betreft het aantal deelnemers. De pilot is hiermee geslaagd en we gaan er zeker mee door.

Badminton met een glimlach.
Gewoon Geweldig Gezellig

“Vrijdagavond 28 juni hebben we ons eerste seizoen voor deze unieke mensen afgesloten,” vertelt Wilma. “De spelers speelden samen met een familielid tegen een ander koppel. Na afloop gezellig nog wat bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.”

We kunnen terugkijken met trots, maar we kijken ook al vooruit. Eerst even vakantie en eind augustus gaan we weer verder. Op vrijdag 30 augustus beginnen we met een inloopavond. De eerste training is een weekje later.

Interesse? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met Wilma Quak (tel. 055 – 5 411 605) of mail naar badminton@wsv-apeldoorn.nl.