Een geöliede machine

We kunnen terugkijken op een fantastisch badmintonweekend. Een 3e editie van BART en inmiddels het 12e Apeldoorn Open met TS Group Holland als nieuwe hoofdsponsor. We mogen absoluut trots zijn op wat we als vereniging weten te realiseren. We hebben ons opnieuw bewezen als voortreffelijk organisator en gastheer. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Die nemen we mee. Maar het is mooi als op zo’n dag persoonlijke waardering wordt uitgesproken door deelnemers en publiek of dat na afloop digitale complimentjes worden gedeeld.

www.recreantentoernooi.nl

Al liggen de draaiboeken klaar en lijkt het soms een geöliede machine, toch is er op de voorgrond en nog meer op de achtergrond heel veel werk verzet. Dank gaat uit naar de organisatie, sponsoren en alle vrijwilligers. Bedankt! Zonder jullie, maar ook zonder deelnemers geen BART en Apeldoorn Open.

Het Apeldoorn Open 2019 werd mede mogelijk gemaakt door…

 • TS Group Holland (hoofdsponsor)
 • DROS Facility Groep
 • Apeldoorn & Bloemzaad verkeersopleidingen
 • Klein Optiek
 • R.N.V. Computers
 • Nuesink Groenvoorziening
 • Sportswear4You
 • fa. Veldwijk
 • De Fietsenmaker
 • Van Laarhoven Catering
 • Lentink De Jonge
 • Charly ’t Fort
 • Jin Long
 • Café De Toren
 • Fruithandel G. Nijburg & Zn.
www.apeldoornopen.nl

De volgende editie staat gepland op 6 en 7 juni 2020. (wijzigingen voorbehouden)