Kassa’s badmintonrackettest

Een paar weken geleden zijn we benaderd door het programma Kassa van BNNVARA. Of we wilden meewerken aan een consumententest. Als ervaren badmintonners weten we natuurlijk dat badminton geen campingsport is. Badminton is meer dan een shuttle heen en weer slaan. Maar hoe goed, of hoe slecht, zijn eigenlijk die badmintonsetjes die worden verkocht.

Na een oproep onder de leden en natuurlijk met de nodige scepsis vooraf, hadden we ons testpanel uiteindelijk compleet. Op dinsdag 14 mei waren we aanwezig op camping “De Wildhoeve” bij Emst voor de opnamen. Een lekker zonnetje en een licht briesje zorgden voor de juiste sfeer. Speciale camerabeelden met drones bevestigden de professionele aanpak van de redactie.

Niet ieder racket en shuttle heeft de test overleefd. De uitslag van de test is uitgezonden op 8 juni tijdens de Kassa’s Zomerspecial. Ook in deze uitzending was er een prominente rol weggelegd voor een aantal WSV-ers. Hieronder vind je het fragment.

Uitzending KASSA, fragment badmintonrackettest met WSV