Topbadminton aan De Voorwaarts

Het belooft een fantastisch badmintonweekend te worden. Op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni vliegt er menig shuttle door de sporthal van omnivereniging WSV aan De Voorwaarts.

BART
Het kleine broertje van het Apeldoorn Open heet BART.

“Om groot te worden moet je klein beginnen.” Vorig jaar heette dit het Apeldoorns Recreantentoernooi, maar met een kleine naamswijziging, een modern logo en een nieuwe website willen we groeien.

BART richt zich op recreanten en spelers uitkomend in de laagste districtsklasses. Het is een teamtoernooi. Teams strijden tegen elkaar in dubbel en gemengd dubbel. Sportiviteit en gezelligheid staat op de eerste plaats.

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 2 juni a.s. en begint om 10:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.recreantentoernooi.nl.

DROS Apeldoorn Open
Op zondag 3 juni a.s. organiseert WSV Badminton de 11e editie van het Apeldoorn Open.

Er wordt gespeeld in 3 categorieën. Ruim 100 deelnemers, normaal uitkomend in 3e klasse district tot zelfs 3e divisie landelijk, gaan de strijd aan. Volgens een afvalsysteem wordt er gestreden in single, dubbel en gemengd dubbel. In totaal worden er deze dag maar liefst 120 complete wedstrijden gespeeld volgens een “best of three”.

Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een toernooi van formaat met DROS Facility Groep als hoofdsponsor. De aantrekkingskracht van het toernooi is groot. Het belooft dus een spektakel te worden met ongetwijfeld fraaie rallies en sportieve spanning.

De eerste wedstrijden beginnen om 9:00 uur. De eerste finales staan gepland vanaf 15:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.apeldoornopen.nl.

Toegang gratis
Het sportcomplex van WSV is te vinden aan De Voorwaarts 450 in Apeldoorn. Toegang voor het publiek is gratis.