Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert WSV Badminton het Apeldoorns Recreantentoernooi.

Dit badmintontoernooi is voor spelers die maximaal 4e klasse spelen in de districtscompetitie en recreanten die geen competitie spelen. Het is een teamtoernooi wat betekent dat je je inschrijft als team. Een team bestaat uit 2 of 3 dames en 2 of 3 heren. Maximaal worden 20 teams toegelaten. Elke poule bestaat uit 4 teams. Elk team speelt in de poule tegen de andere 3 teams een herendubbel, damesdubbel en 2 mix-dubbels van 12 minuten.

Van 13:00 – 14:00 is er een pauze en tijd voor lunch in de kantine. Na de pauze worden de teams opnieuw ingedeeld aan de hand van de uitslagen van de wedstrijden in de ochtend. Om 17:00 uur volgt de prijsuitreiking. Voor elke deelnemer is er een aandenken.

Wil je meer weten ga dan naar onze speciale website www.recreantentoernooi.nl.  Hier vind je ook het inschrijfformulier.

Je wordt van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor dit toernooi. Gegarandeerd een hele dag badmintonplezier.

Met sportieve groet,

0Weken0Dagen0Uren