WSV J2 kampioen 2017-2018

WSV J2, uitkomend in de jeugdcompetitie van Badminton Nederland in de klasse tot 19 jaar is kampioen geworden. In eigen huis werd gisteren gewonnen van de Kantjils uit Wageningen.

WSV J2 stond riant aan kop in haar poule. Het was een kwestie van de laatste puntjes binnenharken om het kampioenschap veilig te stellen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want we moeten het niveau van de tegenstander niet onderschatten.

De wedstrijd werd gespeeld op vrijdagavond. Dit had te maken met de afgelastingen in het winterweekend van 10 december. Het alternatieve tijdstip, maar wellicht ook de aandacht van de vele aanwezigen in de hal voor de verrichtingen van het jeugdteam zorgde ongetwijfeld voor extra spanning. Uiteindelijk werd overtuigend gewonnen met 6-2 en kon het worden gevierd met confetti en taart.

Zondag 28 januari is de slotwedstrijd in de poule, waarna het team zich kan opmaken voor de regiokampioenschappen.

 

WSV J2 kampioen 2017-2018 klasse O19. v.l.n.r. Jelle, Romy, Myra en Nick.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *