Grote Clubactie, koop een lot en ondersteun ons Sociaal Contributiefonds

De Grote Clubactie is gestart. Ook WSV Badminton doet weer mee en de opbrengst komt opnieuw ten goede aan ons Sociaal Contributiefonds. Koop 1 of meerdere loten, steun het initiatief en maak zelf kans op een van de vele prijzen.

Sociaal Contributiefonds
Als afdeling zijn we financieel gezond, maar als samenleving zitten we in economisch lastige tijden. Met het Sociaal Contributiefonds willen we juist een “reservepotje” aanleggen. Een vangnet. We willen voorkomen dat kinderen, maar ook volwassenen, hun lidmaatschap bij onze badmintonvereniging gedwongen moeten opzeggen omdat de financiële draagkracht daarvoor is afgenomen. We kunnen onder voorwaarden een tegemoetkoming geven in de kosten wanneer andere instanties daarin niet voorzien. Dit wordt dan betaald vanuit ons gezamenlijke contributiefonds. Ook nieuwe leden kunnen we een tegemoetkoming aanbieden in de kosten.

We maken sporten niet gratis, maar verlagen de drempel om lid te worden, of te blijven, van onze club.

Steun het initiatief
Bestel online via onze verenigingspagina 1 of meerdere loten van de Grote Clubactie à € 3,00 per stuk. 80% van deze opbrengst vloeit terug naar de afdeling en storten we in ons Sociaal Contributiefonds. Alleen bestellingen die worden geplaatst via onze eigen verenigingspagina leveren geld op voor ons goede doel

Sta je achter het initiatief, maar wil je geen loten kopen, dan mag je ook rechtstreeks doneren door een bedrag over te maken op NL 71 RABO 0300 8323 46 t.n.v. WSV Apeldoorn o.v.v. “Sociaal Contributiefonds”. In dat geval gaat 100% naar dit goede doel, maar maak je geen kans op één van de vele prijzen.

update 6-10-2023: door een technisch probleem waren we een aantal dagen niet als vereniging te selecteren op de site van de Grote Clubactie. Deze fout is inmiddels hersteld.

Via de hierboven vermelde link kom je rechtstreeks op onze eigen bestelpagina. Heb je in de afgelopen week loten gekocht, dan is de bestelling ten goede gekomen aan WSV Apeldoorn, oftewel de afdeling voetbal. Wil je dit laten corrigeren, ga dan naar de pagina “Antwoorden op veelgestelde vragen“. De informatie vind je onder het kopje “Kan ik mijn aankoop nog wijzigen?” Excuses voor het ongemak.

Tip! Deel dit bericht via onderstaande knoppen via Social Media of mail.