Grote Clubactie

De Grote Clubactie is weer gestart. Dit jaar de 50e editie. Een jubileum. Ook WSV Badminton doet weer mee en heeft aan de opbrengst een goed doel verbonden. Koop een lot, steun de vereniging en maak zelf kans op een van de vele prijzen.

Sociaal contributiefonds
Als afdeling zijn we financieel gezond, maar als samenleving zitten we in economisch lastige tijden. Met het sociaal contributiefonds willen we juist een “reservepotje” aanleggen. Een vangnet. We willen voorkomen dat kinderen, maar ook volwassenen, hun lidmaatschap bij onze badmintonvereniging gedwongen moeten opzeggen omdat de financiële draagkracht daarvoor is afgenomen. We kunnen onder voorwaarden een tegemoetkoming geven in de kosten wanneer andere instanties daarin niet voorzien. Dit wordt dan betaald vanuit ons gezamenlijke contributiefonds. Ook nieuwe leden kunnen we een tegemoetkoming aanbieden in de kosten.

We maken sporten niet gratis, maar verlagen de drempel om lid te worden, of te blijven, van onze club.

Steun het initiatief
Bestel online via onze verenigingspagina 1 of meerdere loten van de Grote Clubactie à € 3,00 per stuk. 80% van deze opbrengst vloeit terug naar de afdeling en storten we in ons sociaal contributiefonds. Alleen bestellingen die worden geplaatst via onze eigen verenigingspagina leveren geld op voor ons goede doel

Sta je achter het initiatief, maar wil je geen loten kopen, dan mag je ook rechtstreeks doneren door een bedrag over te maken op NL 71 RABO 0300 8323 46 t.n.v. WSV Apeldoorn o.v.v. “sociaal contributiefonds”. In dat geval gaat 100% naar dit goede doel, maar maak je geen kans op één van de vele prijzen.

Met sportieve groet en dank je wel,

Bestuur WSV Badminton

Johan, Elisabeth, Henk, Bryan en Jan