Trainingen en vrijspelen

Een nieuw seizoen met een aantal wijzigingen.

Op de maandag is onze starttijd verschoven naar 20:30 uur. De verplaatsing is op verzoek van de volleybal i.v.m. de oprichting van een 2e damesteam. Veld B (banen 4 t/m 6) zijn voor ons beschikbaar tot 22:30.

Jan Ilbrink biedt op maandagavond de mogelijkheid voor een vervolgtraining voor recreatieve avondleden (niet-competitie / reserve). De training is zonder extra kosten en specifiek gericht op techniek en tactiek, dus geen zware oefeningen. De tips en aanwijzingen neem je mee in het vrijspelen later op de avond en de vrijdagavond. Interesse? Stuur een mail naar senioren.badminton@wsv-apeldoorn.nl. Startdatum van deze vervolgtraining volgt z.s.m.

Op woensdagmiddag van 17:45 tot 19:00 uur wordt er training gegeven aan onze jeugd onder leiding van Wilma Quak. Vanaf 19:00 uur is er training voor de competitiespelers en reservespelers tot 20:30 uur op de velden B en C. Deze trainingen worden verzorgd door Patrick Hoogendoorn en Wilma. Vanaf 20:30 uur is er nog gelegenheid tot vrijspelen voor deze groep.

De tijden op vrijdag zijn ongewijzigd. G-badminton traint van 19:00 tot 20:00 op veld B. Op veld A starten we op 7 oktober met ProbeerBadminton.Nu. Een 10-weekse introductiecursus voor € 25. Aanmelden via www.probeerbadminton.nu/verenigingen/wsv-badminton.

Vanaf 20:00 is het vrijspelen. Afhangen via het labelbord.