Nieuwe prijzen per 1 augustus 2022

Nieuwe prijzen per 1 augustus 2022
De WSV kantine is een plek waar onze jeugd iets lekkers koopt na de wedstrijd, ouders even bijkomen met een verse kop koffie en een broodje bal en een vers getapt pilsje het recept van de zondagmiddag is. Kortom een plek voor iedereen. Het is ons bij WSV lang gelukt om de prijzen van de horeca gelijk te houden. Echter, zoals je zelf waarschijnlijk al gemerkt hebt is alles duurder geworden. In verband met deze landelijke prijsstijgingen is er nu helaas geen ontkomen meer aan. Een aantal producten zijn duurder geworden om in te kopen. Dus ook wij moeten de prijzen van enkele producten verhogen. We hebben alle producten nagelopen en verhogen alleen de prijzen van de producten die duurder zijn geworden.
De nieuwe verkoopprijs gaat in per vandaag, maandag 1 augustus.
De prijs in de kassa is aangepast, dit is de juiste en geldende prijs. De prijslijsten bij de bar, snackhoek en kiosk zullen z.s.m. worden aangepast.