3, 2, 1 … BART

Op zondag 4 september 2022 organiseert WSV Badminton opnieuw BART.

Dit badmintontoernooi is voor spelers die maximaal 7e divisie spelen in de bondscompetitie en recreanten die geen competitie spelen. ARC 1e klasse stellen we gelijk aan 8e divisie.

Het is een teamtoernooi wat betekent dat je je inschrijft als team. Een team bestaat uit 2 of 3 dames en 2 of 3 heren. Maximaal worden 20 teams toegelaten. Elke poule bestaat uit 4 teams. Elk team speelt in de poule tegen de andere 3 teams een herendubbel, damesdubbel en 2 mix-dubbels van 12 minuten. Uitslagen geef je na afloop online door via de BART scorecard.

Van 12:45 – 13:15 uur is er een pauze en tijd voor lunch in de kantine. Na de pauze worden de teams opnieuw ingedeeld aan de hand van de uitslagen van de wedstrijden in de ochtend. Om 16:30 uur volgt de prijsuitreiking.

Zonder teams geen toernooi.

Stel een team samen en doe mee. Verzin een ludieke naam en schrijf je in via www.recreantentoernooi.nl.  De exacte samenstelling van het team hoeven we nog niet te weten, dus achteraf kleine wijzigingen aanbrengen is geen probleem. Wil je wel meedoen, maar heb je geen team of is je team niet compleet, ook dan kun je je inschrijven. Wij vinden vast een oplossing!

Heb je nog vragen. Neem contact op via BART@wsv-apeldoorn.nl,

Met sportieve groet,