Aanmelden Ouder-Kind-toernooi

Op zondag 15 mei organiseren we het Ouder-Kind-toernooi. Geef je op samen met je vader of moeder. Of voor onze seniorleden met zoon of dochter. Meedoen met opa, oma, kleinzoon, kleindochter, neef of nicht, oom of tante mag natuurlijk ook. Voorwaarde is dat de ene persoon ouder is dan 18 en de ander jonger dan 18 (adviesleeftijd is 8+).

We beginnen om 10:00 uur met een gezamenlijke warming-up.

Geef je op via jeugdcommissie.badminton@wsv-apeldoorn.nl. Vermeld hierbij naam, leeftijd en badmintonervaring (niveau) van beide spelers. Bij het opstellen van het wedstrijdschema proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Gezelligheid staat op de allereerste plaats. Er zijn geen prijzen te winnen. Leenrackets zijn aanwezig. Het toernooi duurt tot ongeveer 12:30 uur.

Heb je echt niemand kunnen overhalen om samen met jou deel te nemen aan het toernooi, maar wil je wel meedoen, laat het ons weten. We proberen een oplossing te zoeken door je te koppelen aan een jeugd -of seniorlid.

Uit het archief: een impressie van het Ouder-Kind-toernooi van 2016. Het Ouder-Kind-toernooi maakte toen iedereen “Happy” ! Leuk om terug te kijken. En wat zijn sommige kinderen op de video gegroeid.

Online score doorgeven editie 2022. Klik hier.