Update coronamaatregelen – Complex WSV

Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamers, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.

Helaas kunnen we dit bij WSV op deze korte termijn praktisch nog niet uitvoeren. Deze maatregelen zijn complex en vragen veel van onze vrijwilligers. Er zal daarom voorlopig nog geen strikte toegangscontrole plaatsvinden bij WSV. We vragen iedereen om z’n eigen verantwoordelijkheid te nemen en de basisregels in acht te nemen: was vaak en goed je handen, geef elkaar de ruimte, 1.5m blijft een veilige afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen. Bovendien blijven de huidige maatregelen van kracht: je hebt een coronatoegangsbewijs nodig als je wilt plaatsnemen in de kantine.