RABO CLUBSUPPORT: STEM OP WSV

Dit jaar doet WSV mee met de Rabo ClubSupport actie. Alle mensen die een rekening hebben bij de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op clubs in Apeldoorn en omgeving voor financiële ondersteuning van een duurzaam doel. Lees hieronder welk doel wij als omnisportvereniging hebben gekozen en waarop jij kunt stemmen!

Ons doel

De koelinstallaties in de kantine van Omnisportvereniging WSV zijn verouderd en aan vervanging toe. Om de maatschappelijke doelstellingen te kunnen naleven wil WSV deze koelinstallaties vervangen voor energiezuinige en dus duurzame koelinstallaties. Het kantinemeubilair van Omnisportvereniging WSV is afgelopen zomer al vervangen waardoor deze investeringen de renovatie van de kantine compleet maken.

Stemmen

Vanaf vandaag tot en met 25 oktober kan jij op WSV stemmen. Dit doe je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je mag drie stemmen uitbrengen op jouw favoriete deelnemers die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus stem op WSV! Deel dit met zoveel mogelijk mensen uit jouw omgeving! 

STEM HIER OP WSV

Over Rabo ClubSupport 

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport