Een sportieve kennismaking

Ben je op zoek naar een nieuwe sport voor jezelf of wellicht voor zoon of dochter? Wat dacht je van badminton? We nodigen je uit voor een sportieve kennismaking.

Badminton is laagdrempelig. Iedereen heeft weleens een shuttle geslagen in de eigen achtertuin, op de camping of tijdens een gymles. Dat is niet het niveau dat we aanbieden, maar met oefenen, tips en training zal je merken dat er meer bij komt kijken om de shuttle in het spel te houden en om een leuke single, mix of dubbel te kunnen spelen en, belangrijker nog, punten te scoren. Badmintonnen is ook gezond. In een recent artikel heeft BadmintOnline 8 redenen opgesomd waarom deze sport zo goed is voor je gezondheid. Klik hier voor het gehele artikel.

Jeugd
Jeugd vanaf 8 jaar kan zich aanmelden voor een gratis 4-weekse introductie onder professionele begeleiding. Ervaring is niet vereist. Met de juiste drive word je vanzelf beter. Het enige dat we van hen verwachten is inzet, enthousiasme en een glimlach. Op woensdag 1 september starten we het nieuwe seizoen. Tussentijds instromen is geen probleem, maar vraagt wat extra oplettendheid bij de uitleg door de trainers. Er geldt geen verplichting tot het spelen van competitie.

Dinsdagmiddag
Iedere dinsdag vanaf 13:00 uur is er recreatief badminton. Badminton kent geen leeftijdsgrens. Het is een sport die nog op hoge(re) leeftijd kan worden beoefend. Ervaring is niet vereist. Tussentijds instromen is geen probleem. We heten u warm welkom. U voelt zich direct thuis. Leenrackets zijn aanwezig.

G-badminton
We denken niet in beperkingen. We zien juist mogelijkheden. i.s.m. Uniek Sporten bieden we op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur G-badminton voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of een vorm van autisme. We bieden ze een veilige en vertrouwde omgeving waar sporten spelen is. G-badminton is Gewoon Geweldig Gezellig.

Avondleden
Onze grootste groep binnen de vereniging zijn de avondleden. Een kennismaking vindt altijd plaats op een vrijdagavond, onze clubavond. Heb je al badmintonervaring dan kan je direct je kwaliteiten laten zien op de baan in mix of dubbel. Ben je nieuw, kies dan voor de introductietrainingen. Als avondlid kan je bij WSV op meerdere avonden in de week spelen, maar op vrijdag is de zaal 100% badminton. Ook kan je je als avondlid aanmelden voor de diverse competities.

Meer weten?
Bekijk de informatie op onze website en neem contact op voor een kennismaking.