Complex gesloten (update)

Als gevolg van de verscherpte maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus is het WSV-complex per 15 december gesloten tot en met dinsdag 19 januari 2021*. We volgen hiermee de richtlijnen vanuit kabinet en RIVM. Dit betekent helaas voor ons dat de rackets weer in de tas kunnen en de shuttles terug in de koker.

Op 15 december jl. hebben we tijdens onze eigen “persconferentie” de leden online bijgepraat en vragen beantwoord.

Bondscompetitie
Met de invoering van het nieuwe pakket maatregelen wordt het uitspelen van de Bondscompetitie minder makkelijk. Voor het uitspelen van de Bondscompetitie hanteert Badminton Nederland nog steeds de routekaart. Er wordt gekeken naar verschillende alternatieven. Zodra hier nieuws over te melden valt, communiceren we dit.

Blijf gezond!

#samenWSVbadminton

Volg de berichtgeving via website, mail en WhatsApp en blijf op de hoogte.

*) Maatregelen zijn verlengd voor onbepaalde tijd. Badminton Nederland heeft op 18 januari jl. besloten dat de bondscompetitie niet worden hervat.