Mondkapjesplicht

Sinds 1 december geldt er een mondkapjesplicht in Nederland voor iedereen van 13 jaar en ouder. Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle publieke binnenruimtes. Dit geldt ook voor de binnenruimtes op het sportcomplex van WSV.
Zodra jij je binnen bij WSV bevindt, dien je een mondkapje te dragen. Bijvoorbeeld in de hal voordat je gaat sporten, wanneer je naar de wc gaat, in de hal loopt, ballen moet pakken etc. Tijdens sportgerelateerde vergaderingen mag je mondkapje af. Zorg er wel voor dat je een vaste zitplek hebt. Je mag niet lopen tijdens de vergadering.
Uiteraard hebben wij er het volste vertrouwen in dat deze regels door iedereen worden opgevolgd. Want alleen samen krijgen we corona onder controle! Kijk voor meer informatie over het dragen van een mondkapje op de website van de Rijksoverheid