Zomerbadminton

Met inachtneming van de corona-richtlijnen kan er sinds 1 juli weer worden gebadmintond. We zijn tevreden hoe soepel alles verloopt. Iedereen was natuurlijk blij dat na weken verplichte rust we de zaal weer in mochten. Het reserveringssysteem bewijst zijn waarde. We weten wie er komt en hoe druk het wordt.

Om die reden hebben we besloten om de vrije ruimte ook beschikbaar te stellen voor niet-leden. Zomerbadminton 2020. Het ziet er iets anders uit dan voorgaande jaren, maar we heten iedereen van harte welkom. Reserveren is verplicht! Lees vooraf het protocol zodat je ter plaatse niet wordt verrast.

(eventueel pagina verversen voor de meest actuele stand)

AirBadminton

Tevens bieden we, onder voorbehoud, de gelegenheid om op het buitenterrein AirBadminton uit te proberen. Zonder speciale belijning en net, maar wel met de futuristische shuttles.