We willen weer sporten !

Veel leden zullen zich afvragen wanneer we weer kunnen gaan badmintonnen, een toernooi kunnen spelen of bardienst kunnen draaien. We willen allemaal graag ons gewone leven weer oppakken maar niet ten koste van de gezondheid van anderen. Het vraagt veel discipline van ons allemaal om de regels van de overheid en het RIVM te volgen. We hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn en dat het ook met jullie gezin en familie goed gaat en dat het zakelijk allemaal nog te overzien is. Gelukkig is er ook een lichtpuntje.

Buiten mag onder voorwaarden weer gesport worden door de jeugd. De BWF, zeg maar de wereldbadmintonbond, heeft vorig jaar “AirBadminton” geïntroduceerd. Met je eigen racket en een speciale shuttle in de buitenlucht badmintonnen. Wij zijn het aan het bekijken of we dit op korte termijn naar Apeldoorn kunnen halen en onderhouden hierover contact met Badminton Nederland. Heb geduld. Voorlopig blijft voor ons het complex nog even gesloten.

Helaas kunnen het Apeldoorn Open en BART dit jaar niet doorgaan. Heel erg jammer maar het is zoals het is. Of het zomerbadminton doorgaat weten we nog niet. Na 20 mei hebben we hier meer zekerheid over.

Om toch nog wat gezelligheid met elkaar te hebben organiseren we binnenkort een echte online digitale bingo. De details moeten nog worden uitgewerkt. Houd de website in de gaten voor meer nieuws. Omarm dergelijke initiatieven en doe gezellig mee en laten we hopen dat we na de zomer weer op een normale wijze kunnen gaan badmintonnen.

Wij wensen iedereen het beste toe in deze bizarre tijd en houd vol!

Met sportieve groet,

Bestuur WSV Badminton
Annette, Bryan, Jan, Henk en Johan