1e WSV wandeltocht

Op zondag 24 november 2019 hebben 17 clubgenoten meegedaan met de 1e WSV wandeltocht. De tocht was uitgezet door Martien Timmerman. Martien is onze ervaren wandelaar die al 25 keer de vierdaagse heeft gelopen.

Om 10:00 uur werden we ontvangen in de WSV kantine voor een kop koffie of thee. Nadat de koffie op was en Martien had uitgelegd hoe we veilig met zo’n grote groep kunnen wandelen vertrokken we voor een wandeling van 13 kilometer. Het eerste deel nog door de wijk Woudhuis maar al snel kwamen we in het bos aan de oostkant van de A50. Een klein maar prachtig gebied rond het fraaie huis “het Woldhuis” dat deze zondag was omgetoverd tot het huis van Sinterklaas.

Halverwege de wandeling werden we verrast door de gebroeders Ben en Marcel de Haan. Ze hadden een heuse verversingspost ingericht waar we ons tegoed hebben gedaan aan koffie, thee en voor de liefhebber een sterk slokje. Carla de Haan had zelfgemaakte appelcake aan Marcel meegegeven om uit te delen en daar hebben we heerlijk van genoten.

De tweede helft van de tocht hebben we nog geprobeerd om 2 aan 2 netjes te marcheren. Helaas wat dat niet aan ons besteed. Daar moet je toch meer militair voor zijn.

Om 13:00 uur waren we weer terug op het WSV complex. In de kantine hebben we nog gezellig een hapje en drankje genomen en hebben we de de plannen voor de 2e editie gemaakt. Want daar was iedereen het wel over eens. Het was reuze gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.