Blacklight Badminton info

Volgende week staat volledig in het teken van het 100-jarig bestaan van WSV. Op 1 oktober bestaan wij zelf 40 jaar en ook dit laten we niet ongemerkt voorbijgaan. 

We nodigen je uit voor een unieke ervaring. Deze vindt plaats op woensdag 2 oktober. In de kantine is er een receptie met muzikale omlijsting van onze “Tuesday Houseband”. Ook hier heten we iedereen van harte welkom. Samen met leden en oud-leden terugblikken, maar ook vooruitkijken. De kantine is al geopend vanaf 17:30 uur. 

Blacklight Badminton
Of glow-in-the-dark badminton.

Badmintonnen in het donker, waarbij de lijnen, het net en de rondvliegende shuttles fel oplichten dankzij speciale lampen. Draag witte kleding, een fluoriserend shirt of een veiligheidshesje zodat je goed opvalt. Met speciale schmink kan je je nog feestelijker opmaken. Versier je racket met speciale tape. Hoe gekker, hoe leuker.

We hebben de beschikking over 6 banen. We beginnen om 16:45 uur met onze jongste jeugd. Na een korte uitleg gaan we zo snel mogelijk van start. Zorg er dus voor dat je op tijd bent. Vanaf 17:30 uur kan onze oudere jeugd instromen. Neem je ouders mee. Ook vanaf de tribune is het een belevenis.

Vanaf 19:00 uur is het Blacklight Badminton opengesteld voor avondleden, dinsdagleden of geïnteresseerden. Vooraf aanmelden via de website is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen komt. Dit moet je meemaken. Geen toernooi. Just for fun!

We stoppen om 21:00 uur. Een hapje en een drankje staan klaar in de kantine.

Opbouwen en afbreken
“Vele handen … etc… “

Blacklight Badminton wordt professioneel aangeboden door een extern bedrijf. Het belooft een spektakel te worden. Dit mag je niet missen. Vooraf kunnen we wel extra handjes gebruiken. Minimaal 4 personen. Vanaf 15:00 uur gaan we opbouwen. Reacties om te helpen via voorzitter.badminton@wsv-apeldoorn.nl.  

Na afloop ook samen even opruimen.

Foto, video, social media
In het kader van de privacywet (AVG) melden we vooraf dat van de activiteit foto’s en video’s worden gemaakt die we mogelijk gebruiken voor promotiedoeleinden.

Wil je zelf foto’s delen van het evenement via social media voorzie deze dan van #WSVBADMINTON en vermelding van onze website : www.wsvbadminton.nl .

Tot woensdag !

Met sportieve jubileumgroet,

Bestuur WSV Badminton