Sportieve voornemens? Maak ze waar!

Waar? Bij WSV Badminton.

Goede voornemens kun je alleen realiseren door een eerste stap te zetten.

Vrijdag 4 januari is er een inloopuur van 19:00 tot 20:00 uur. Toegang is gratis en bedoeld voor geïnteresseerden zonder badmintonervaring. Tijdens dit uur krijgt u uitleg over spelregels en oefenen we enkele basisslagen. Leenrackets zijn aanwezig. Het doel is om zo snel mogelijk door te stromen naar de vrije speelavond.

Vrijdagavond is onze vrije speelavond. Er wordt vanaf 20:00 uur afgehangen op een labelbord en gedubbeld in blokken van 20 minuten. Later op de avond is er gelegenheid om elkaar uit te dagen in een single-partij. Na afloop ontmoet je elkaar in de kantine om samen nog even bij te praten.

Kom kennismaken en de sfeer proeven. Wij nodigen u uit!

Zie ook: