Altijd-prijs-toernooi

Op woensdag 12 december staat voor de jeugd het altijd-prijs-toernooi op de agenda, een gezelligheidstoernooitje in het eigen trainingsuur. Punten scoren is natuurlijk leuk, maar winnen is niet het belangrijkste. Plezier staat op de allereerste plaats.

Wat is de bedoeling? We vragen iedereen om een cadeautje mee te nemen voor de prijzenpot met een waarde van ongeveer € 3,00. Koop iets dat ook jij leuk vindt om te krijgen en dus ook leuk vindt om te geven. Pak het cadeautje vervolgens mooi in. Heb je iets dat echt typisch een jongens- of meidencadeau is, zet het dan duidelijk op de verpakking.

Aan het begin van het toernooi geef je het cadeautje af bij één van de trainers. Na afloop van het toernooi gaan we gezamenlijk de prijzenpot verdelen. Altijd prijs!

Houd er rekening mee dat je deze middag iets later dan normaal thuis bent.

Voor woensdag 12 december zoeken we ouders die willen meehelpen. Graag reactie via jeugdcommissie.badminton@wsv-apeldoorn.nl. Beschikbaarheid van 17:30 uur tot 19:30 uur.