Over 3 jaar …

“Voorwaarts naar de toekomst” is de titel van ons beleidsplan. Maar waar staan we eigenlijk? En waar willen we naar toe?

Jaarlijks komt tijdens de ledenvergadering het beleidsplan voorbij, althans de appendix waarin we korte termijn vooruitkijken. Waar ligt de focus voor het lopende seizoen voor jeugd en senioren? Zijn er algemene zaken waar we ons de komende tijd op gaan richten? Een geheel nieuw beleidsplan zou nu gereed moeten zijn, maar we hebben ervoor gekozen om deze door te schuiven met minimaal 1 jaar.

De ledenvergadering van donderdag jl. kende een informatief deel, maar ook een interactief deel. De smartphone werd omgetoverd tot stemkastje. Er werd een stelling aangereikt en met een simpele klik kon je anoniem je mening geven. Voor of tegen. Op het scherm zag je de reacties binnenkomen en de staafgrafiek verspringen.

Bijvoorbeeld de stelling:

Over 3 jaar hebben we nog steeds 150 tot 180 leden.

De exacte percentages laten we even achterwege. Het gaat om het idee. Er ontstond een discussie, waarbij wij als bestuur het vuur aanwakkerde en speldenprikjes uitdeelden. “Leuk dat we dat willen, maar hoe pakken we dat dan aan?”

Na 10 stellingen en een slotvraag om een rapportcijfer te geven over de Badminton Barometer 2.0 werd de vergadering gesloten. Een 7,9. Bedankt voor jullie komst. Tijd voor een drankje.