Badmintonnen bij WSV

Start proef G-badminton

Sporten is gezond, maar niet voor iedereen is sporten even vanzelfsprekend en dat is jammer.

Vanaf vrijdag 2 november starten we een proef met G-badminton voor jongeren en volwassenen met een beperking. We beginnen om 19:00 uur en het doel is om een vol uur lekker bezig te zijn met racket en shuttle. Oefeningen, spelletjes en een gezellig onderling partijtje. Plezier staat voorop.

Voor wie?
In principe richten we ons op jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of een vorm van autisme. Enthousiastelingen voor wie de drempel naar een “echte vereniging” net iets te hoog is. We bieden ze een veilige en vertrouwde omgeving waar sporten spelen is. Waar plezier en een grote glimlach belangrijker is dan winnen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt Wilma Quak, die de lessen verzorgd, bijgestaan door vrijwilligers vanuit de afdeling, zodat we iedereen de juiste aandacht en begeleiding kunnen bieden.

Laten we niet denken in beperkingen. Laten we mogelijkheden zien en de sportieve uitdaging durven aangaan.

Meld je aan voor een gratis kennismaking. 4 weken vrijblijvend meedoen en de sfeer proeven om daarna pas de volgende stap te zetten. Leenrackets zijn aanwezig.

Meer weten?
Mail naar badminton@wsv-apeldoorn.nl.